karamèlė [pranc. caramel]: 1. cukrinis (jame 70—80% cukraus) konditerijos gaminys su vaisių, uogų, pomados, likerio, riešutų, šokolado ar kt. įdaru arba be įdaro; 2. degintas cukrus, dedamas į konditerijos gaminius; 3. degintas salyklas alui dažyti.
|
||||
Karamelėkaramèlė [pranc. caramel]: 1. cukrinis (jame 70—80% cukraus) konditerijos gaminys su vaisių, uogų, pomados, likerio, riešutų, šokolado ar kt. įdaru arba be įdaro; 2. degintas cukrus, dedamas į konditerijos gaminius; 3. degintas salyklas alui dažyti. Susiję žodžiai |
||||
© 2024 Terminai.lt - tarptautinių žodžių žodynas, terminų žodynas, terminai, tarptautiniai žodžiai. Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985. Powered by WordPress & Atahualpa |
Leave a Reply